HÕBE ROSE

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 2–3 laimisektor
  • Fentimans Rose Lemonade
  • Kaunistuseks laim
  • Valmistamine:
    Täida highball-klaas jääga. Kalla sinna HÕBE Vodka ja limonaad ning lisa laimsektorid. Sega. Kaunista laimikoorega.

SPICY MANGO

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 10 cl Monin mangopüree
  • 2 cl suhkrusiirup
  • 2 g värske ingver
  • 2 cl värske laimimahl
  • Kaunistuseks punane tšillikaun
  • Valmistamine:
    Pane Martini klaas jääd täis ja tõsta jahtuma. Kalla blenderisse HÕBE Vodka, lisa mangopüree, siirup, ingver, laimimahl ning u 20 jääkuubikut. Püreesta. Kalla klaasist jää välja ning täida see kokteiliga. Vajadusel võta kallamisel lusikas appi. Kaunista tšillikaunaga.

SILVER GRAPEFRUIT

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 1 cl Monin greibisiirup
  • 1/8 värske greip
  • Fentimans Light Tonic
  • Valmistamine:
    Pane greibiviil highball-klaasi põhja ja mulju sellest mahl välja. Lisa HÕBE Vodka ja siirup, täida klaas toonikuga ning sega.

RASPBERRY IMPACT

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 1 cl St. Germain liköör
  • 1 cl vaarikasiirup
  • 1 cl värske sidrunimahl
  • 4 cl Cio jõhvikamahl
  • Kaunistuseks sidrunikoor
  • Valmistamine:
    Täida klassikalise kujuga vahuveiniklaas jääga ja jäta jahtuma. Kalla HÕBE Vodka, St. Germain, vaarikasiirup ning mahlad šeikerisse ja šeigi. Kalla klaasist jää välja ning kurna kokteil klaasi. Kaunista sidrunikoorega.

SILVER SIGNATURE

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 1 cl St. Germain liköör
  • 1,5 cl suhkrusiirup
  • 2 cl värske laimimahl
  • 0,75 munavalge
  • Kaunistuseks laimikoor
  • Valmistamine:
    Täida klassikalise kujuga vahuveiniklaas jääga ja jäta jahtuma. Kalla HÕBE Vodka, St. Germain, suhkrusiirup ning laimimahl šeikerisse, lisa munavalge ja šeigi. Kalla klaas jääst tühjaks ning kurna sinna kokteil. Kaunista laimikoorega.

BLOODY MARY

  • 4 cl HÕBE Vodka
  • 2 cl sidrunimahl
  • Big Tom tomatimahl
  • Kaunistuseks varsseller ja/või sidruniviil
  • Valmistamine:
    Täida highball-klaas jääga ja jäta jahtuma. Kalla šeikerisse HÕBE Vodka, sidrunimahl, tomatimahl ning jää ja sega kannus. Vala kokteil klaasi ning kaunista varsselleri ja/või sidruniviiluga.